fbpx

Most akkor Fernando Alonso tényleg Swifttel jár?

A Forma-1 nagy öregje, a 41 éves Alonso a szezon első versenyein elért három 3. helye után is szeretne visszatérni a dobogóra, az Aston Martin színeiben.

De valóban ezen jár a spanyolnak az esze? Mert beindult a pletykajárat! Alonso újból szerelmes? Mindenesetre a TikTokon 2005 és 2006 Forma-1-es világbajnoka találgatásokra ad okot…

Alonso alig egy hónapja jelentette be, hogy külön utakon folytatják, és a ServusTV műsorvezetője, Andrea Schlagerrel. Nemrég azonban egy videót tett közzé. Ebben meghallgatja a 33 éves popsztár Taylor Swift „Karma” című számát, a végén pedig jelentőségteljesen vigyorog a kamerába. Alonso a következőket írta a posztjához:
„Érzem a 33-at!”

Talán Swift „22” című dalára is utal, de mindenekelőtt sportszakmai értelemben nézve: Alonso jelenleg 32 győzelemmel áll Forma-1-es pályafutása során, így a következő a 33. lenne. Alonso így folytatta a videója alatt:

„Versenyhétvége-éra”, mögötte szívekkel.

A versenyhétvége-korszak alatt Alonso vélhetően nemcsak a közelgő azerbajdzsáni versenyhétvégére, hanem talán Taylor Swiftre is utal. Hiszen az amerikai sztár most zajló turnéja az „Eras Tour” néven fut.

Ugyanakkor Taylor Swift is újra szingli. Az énekesnő frissen szakított barátjával, Joe Alwynnal hat együtt töltött év után. Mint arról a CNN is beszámolt, a pár „eltávolodott egymástól”. Eljött volna az idő egy Forma-1-es szerelemnek?

Forrás :