fbpx

Remekül kezdődik a 2024-es idény Kiss Norbertnek: megkérte párja kezét, aki igent mondott!

Kiss Norbi és párja Márti, már 13 éve vannak együtt, gyakorlatilag a szombathelyi fiú teljes kamionos pályafutása alatt nem csak hogy mellette állt, hanem menet közben profi fotóssá is vált.

Ma már a Révész Racing kamionos csapatának is ő a fotósa. Tegnap ráadásul születésnapja is volt, a csapat posztja szerint:

A lánykérésre Tihanyban került sor, az Instagramon megosztott kép tanúsága szerint, amely Magyarország egyik kedvelt kirándulós helyszíne. Talán nem véletlen a helyszín sem, mert Márti eredményes túrázó, az elmúlt években számtalan elismerést gyűjtött magának. Így egyáltalán nem meglepő, hogy Norbi a nagy kérdést egy ilyen varázslatos környezetben tette fel neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

wertighmarti (@wertighmarti) által megosztott bejegyzés

A versenyszezon ugyanakkor Kissnek gyakorlatilag már elkezdődött, a Shell digitális kamion-Európa-bajnokság már tart, és két fordulón vagyunk túl, vezeti is a bajnokságot. A következő forduló február 11-én lesz, jön az egyik legnehezebb pálya, Zolder. Éles bevetés pedig Baluval, vagy az utód versenykamionnal majd már Olaszországban lesz, Misanóban, május 24-25-én.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Kiss (@drivernorbi) által megosztott bejegyzés

A teljes szerkesztőségünk nevében gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk, Márti és Norbi! ❤️

Olimpiai szám lehet a kamionversenyzés és változik az időmérők menetrendje is 2024-ben