fbpx

Eladó Antonio Albacete MAN versenykamionja!

Antonio Albacete 2020 és 2022 között használt versenykamionja eladó, nem az idei, tehát nyugodjunk meg, nem vonul vissza a spanyol.

Tim Frost és csapata, a T Sport Bernau által korábban épített MAN gépszörnyeteget lehet megvásárolni, amely természetesen maximálisan karban van tartva. Eladás előtt teljes körű szervizt kap, a Goodyear FIA Kamion Európa-bajnokság TOP5 élmezőnyéhez tartozó járgány.

Gyakorlatilag egy teljes versenyidényt futott csak, illetve a Covid alatti csonka 2020-as szezont. Ezen időszak alatt soha nem volt részese komolyabb versenybalesetnek. Amennyiben igényli a vagy 1150 lóerős versenygép új gazdája, nyújtanak neki technikai támogatást, valamint pótalkatrészek rendelkezésre állnak. Komoly ajánlatokat várnak versenyistállók, de akár magánszemélyek részéről.is. Amennyiben valaki tényleg megbízható és győzelemre képes versenykamiont keres, ez egy remek lehetőség!

Akit komolyan érdekel, vegye fel a kapcsolatot az alakulattal, ahol további részleteket is meg lehet beszélni, nyitottak rá.

Puzzle: Jobbról, balról is versenykamion! Mennyi idő alatt rakod ki?