fbpx

Mindenki kamionversenyt néz, a már megszokott online közösségi platformokon is!

2023-ban el lett kényeztetve a magyar kamionverseny rajongó, hiszen a széria immáron földfelszíni sugárzást is biztosít, így megjelent az M4Sport kínálatában is a sorozat.

Tavalyhoz képest ugyanakkor nagy változás volt a Révész Racing és Kiss Norbert életében is az, hogy az eddig a rajongók által ismert közösségi platformokon az első két versenyhétvége kimaradt. Eddig tartott a böjt, mert újra összeállt a magyar csapat az esport1.hu alakulatával, kiegészülve immáron a menjetekkorbe.hu és a motorsportol.hu főszerkesztőivel, kommentátoraival, és a lengyel versenyhétvégét már az ismert csatornákon is nézhetitek a tolmácsolásunkban.

Tényleg rengetegen érdeklődtetek ezen megoldás iránt, magam is meglepődtem, amikor egy pirosba öltözött rajongó Dunaszerdahelyről érdeklődött, hogy miért nem közvetítjük idén ezt, és pár hete, Szlovákiában még én sem tudtam mit mondani erre. Most azonban tényleg hirtelen összeállt újra a stáb, és akkor is megoldjuk a közvetítést. Jelesül esetemben ez ráadásul a kadarkúti Maranello Cukrászdából lesz mindkét nap, mert hirtelen ezt tudtuk gyorsan megszervezni, és a segítséget ezúton is köszönjük a tulajdonosoknak. Ugyanakkor meg színben is stimmelünk, mi baj lehet?

Szombaton tehát jómagam Módos Jánossal tárgyaljuk az eseményeket, akivel már közvetítettük a 2023-as digitális kamion Európa-bajnokságot is, amelyet természetesen Norbi nyert meg, vasárnap pedig a nagy visszatérő Roós András lesz, aki idén virtuális kamionversenyzővé is avanzsált, és küzdött például az idén élesben és igaziból először induló Lukas Hahnnal is!

Mint az ismert és megszokott: az időmérő edzéseket és a Superpolet érdemes a széria oldalán követni angolul vagy németül, magyarul csak versenybeszámolóval jelentkezünk majd, az esport1.hu Facebook oldalán, illetve a Révész Racing Facebook oldalán, valamint a YouTube csatornáján. Érdemes mindet bekövetni, hogy ne maradj le!

Aki pedig szeretne minél inkább azonosulni a csapattal, annak pedig továbbra is elérhető a csapat hivatalos merchandise kínálata az ebben velük együttműködő partnerüknél, a DieselDR-nél.

Videó: 2 percnyi hangulat a Slovakia Ringről