fbpx

Jön a Slovakia Ring – Kiss Norbert és a Révész Racing újra győzni szeretne

A hétvégén folytatódik a 2023-as kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing négyszeres Európa-bajnoka, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Kiss Norbert ezúttal a Slovakia Ringen szeretné gyűjteni a pontokat.

Bár a múlt hétvégére tervezett magyarországi verseny elmaradt, a Révész Racing úgy döntött a hazai drukkereket egy közönségtalálkozóval örvendezteti meg, ezért a Rabócsiringen találkozhattak a rajongók Norbival és a csapattal, a legszerencsésebbek pedig be is ülhettek a magyar pilóta mellé néhány kör erejéig.

-Sajnos a Hungaroringen az idén nem versenyezhettünk, ezért a magyar szurkolók számára most a legközelebbi versenyhelyszín a Slovakia Ring. Bízunk abban, hogy sokan szurkolnak majd nekünk a hétvégén, és sikerül győzelmekkel meghálálnunk mindezt. Remélem műszaki hiba ezúttal nem hátráltat bennünket, a Rabócsiringen remekül működött Balu. Bár a nyitóversenyen esőben is nagyon gyorsak voltunk, száraz pályán jobban szeretek versenyezni, az előrejelzés viszont most is változékony időt mutat- mondta Kiss Norbert.

Az már a szezon előtt látszott, hogy idén is a német Jochen Hahn lehet az egyik fő rivális, aki 45 pontot szerzett az első versenyen Misanoban, és vezet összetettben. A második helyen a spanyol Antonio Albacete áll 39 ponttal, míg a harmadik a 36 pontos Kiss Norbert. A HUMDA által is támogatott magyar versenyzőnek nagyon jók az emlékei a Slovakia Ringről, egy éve mindkét időmérőn a leggyorsabb volt, és a négy versenyből hármat megnyert!

A pálya közel 6km hosszú, 14 kanyar tarkítja.

Van hozzátok egy kérdésünk a Kamion Eb-vel kapcsolatban!