fbpx

Van hozzátok egy kérdésünk a Kamion Eb-vel kapcsolatban!

2023-ban bizonyos okokból nem lesz kamionverseny Magyarországon, hiába halmozza a sikereket Kiss Norbert és a Révész Racing. Ugyanakkor komoly hagyománnyal bír hazánkban a száguldó monstrumok bajnoksága, hiszen először 1987 és 1990 között, majd 2015-től voltak megszakítás nélkül kamionos versenyhétvégék a Hungaroringen.

Idén aki tehát szurkolni akar hazánk fiainak, az kénytelen most hétvégén a Slovakia Ringre menni, Diósförgepatonyba. 2024-re azonban már akár több lehetőség is az asztalon heverhet.

Ott van a Pannonia Ring Ostffyasszonyfa mellett, amely elsősorban a Vas vármegyei rajongók szívét melengeti, hiszen ez már Norbi szűkebb pátriárkája, hiszen Szombathely csak jó 40 kilométerre található innen.

Elkészült a Balaton Park is Balatonfőkajáron, mivel teljesíti az FIA szigorú előírásait a legújabb magyar aszfaltcsík, ezért akár fogadhatná is az ETRC mezőnyét, a kérdés az, hogy lenne-e erre akarat?

Végül továbbra is ott van stabil pont ként a már jól bejáratott Hungaroring, még ha komoly változások előtt is áll a magyar motorsportos szentély.

Vagy akad olyan esetleg, aki nem szereti a száguldó kamionokat? Szavazz!

[socialpoll id=”2905704″]