fbpx

Három nagyon ismert celeb a Ferrari feketelistájáról

Olyan nemzetközileg ismert hírességek, mint Justin Bieber és Kim Kardashian állítólag a Ferrari feketelistáján szerepelnek. Ez azt jelenti, hogy nem birtokolhatják a luxusautók egyikét sem.

A Ferrari az egyik legfényűzőbb olasz autómárka, de úgy tűnik, van egy maroknyi nagynevű celeb, akiknek megtiltották, hogy hozzájussanak egy autójukhoz. Pedig megvan a pénzük a borsos árcédulához. Amit a legtöbben nem tudnak, az az, hogy a Ferrarinak állítólag 15 szabálya van arra vonatkozóan, hogy mit szabad és mit nem szabad a járműveik tulajdonosainak tenniük. Úgy tűnik, hogy pár híresség semmibe vette a szabályokat, amiért kitiltották őket.

Justin Bieber

A kanadai énekes korábban egy 458 Italia F1 Edition tulajdonosa volt. Nem nagyon tetszett neki a színe, és a Ferrari engedélye nélkül átalakította azt, megszegve ezzel azt a szabályt, amely szerint nem szabad kérés nélkül átalakíttatni. A beszámolók szerint Bieber az eredetileg fehér autót a West Coast Customsnál fóliáztatta le elektromos kékre. A Carbuyer beszámolója szerint az énekes az autó kerekeit és a kormánykerék közepén lévő híres ágaskodó ló logót is lecserélte.

Kim Kardashian

A beszámolók szerint a valóságshow-sztár és üzletasszony Kim Kardashian is a Ferrari állítólagos „feketelistájra” került, miután nem úgy vigyázott az autóra, ahogy azt a márka elvárja a vásárlóitól. A HotCars egy másik jelentése szerint azonban ez annak köszönhető, hogy a sztár 2011-ben egy pénzügyi csaló malajziai üzletembertől kapott nászajándékba egy Ferrarit.

50 Cent

A rapper 50 Cent állítólag szintén a Ferrari feketelistáján van, mert negatívan beszélt a 488-as Ferrarijáról, miután a sportautó akkumulátora lemerült, ami azt jelentette, hogy el kellett vontatni a járművet. Egy 2020-as bejegyzésében a Facebookján ennyit írt:

„Nem akarom ezt a 488-as Ferrarit többé, azt hiszem, szerzek egy kisautót.”

A posztot két képpel rakta ki, amelyeken az ikonikus piros Ferrarit egy teherautó hátuljára húzták fel, megszegve ezzel azt a szabályt, hogy a Ferrari-tulajdonosoknak a márka imázsát kell népszerűsíteniük.

F1 pontverseny: A Ferrari már a Red Bull sarkában van, Pérez pedig 2 helyet bukott

Forrás :