fbpx

Egy őrült orosz LADA Nivával akart egyik lakótelepi házról a másikra átugratni, de balul sült el

A szerencsétlen orosz fenegyerek megússza a halált, miután a mutatványa, amikor egy LADA Nivával két lakótelepi ház teteje között akart ugrani, szörnyen balul sült el.

A 32 éves Evgeny Chebotarev által végrehajtott peches mutatvány során a fenegyerek csodával határos módon túlélte a biztos halált, amikor az autónak nem sikerült átugrania az épületek között az oroszországi Észak-Oszétia-Alania Köztársaságban. Chebotarev azzal a szándékkal állított oda a fehér Lada Nivájával, hogy felhajt egy rámpára, átugrat a levegőben, és biztonságosan landol a túloldalon. Az orosz azonban katasztrofálisan elszámította magát, mert a speciális rámpán nem tudott eléggé felgyorsulni ahhoz, hogy átérjen.

Az autó több emelet magasból a földre zuhant, először teljes erővel a szemközti épület falának ütközött, majd a vagy 15 méternyi magasságból zuhant egyenesen a földre. Az első csattanás során a fő csapás a tető elejére és a szélvédőre esett.

Chebotarevnek valahogy sikerült túlélnie, és szerencsére nem szenvedett végzetes fejsérüléseket. Csodával határos módon megmozdult, majd két lábon kimászott a roncsból. Egy segítője lekiabált Chebotarevnek, amikor a szerencsétlenül járt orosz kikászálódott az autóból: „Egy darabban vagy?”, miközben egy másik azt válaszolta: „Nem lehetünk benne biztos.”

 

De Chebotarev hamarosan két lábra állt, és bár súlyosan megsérült, de nem halálosan.

Végül ennyit posztolt erről a tettéről a közösségi médiában:

„Épp, hogy túléltem, megyek a kórházba.”

A rajongótáborától pedig meg is kérdezte: „Már el is temettetek, ugye?”

De Chebotarev, aki már állítása szerint kilencvennégyszer szembenézett a halállal a különböző mutatványai miatt, azt üzente a követőinek:

„Úgyis tudtátok, hogy nem hagyom abba.”

Később a lábát és a lábfejét ért sérüléseket kezelték. Így folytatta ezért az önjelölt kaszkadőr, kinek az álma az utcáról Hollíwoodba kerülni:

„Nem tagadom, nem fogok tudni járni, alig bírtam felállni. A barátaim mindig is pszichopatának hívtak. Amennyire visszaemlékszem, mindig is szerettem a szélsőségeket.”

A kaszkadőrmutatvány az oroszországi Észak-Oszétia-Alania Köztársaságban történt, közel a grúz határhoz. Két éve Chebotarev eltörte a gerincét, amikor egy autóval 40 méter magasan egy folyó felett repült.

Tragédia a Nordschleifén: Ketten meghaltak egy teszten